Fondata in 2011 REAS Insurance este in ajutorul dvs

“Fondata in 2011 REAS Asigurari  are  o experiență de peste 10   ani în domeniul asigurărilor, asigurand companii din toate domeniile de activitate …

Așadar, am avut timp să imbuntatim serviciile noastre pentru clienți , si sa oferim asigurari  care să fie în conformitate cu riscurile cu care se confruntă clienții noștri.

Astăzi, oferim o gama larga de asigurari , cum ar fi asigurarea de răspundere civila și asigurarea de despăgubire profesională pentru peste 100  de IMM-uri, sau alte produse de asigurare destinate persoanelor fizice sau juridice „

blank
blank

Mark Abott

CEO, REAS London Limited 

Ești curios să afli mai multe despre compania noastră? Scrieti-ne un email  …

Siguranta ta este si in interesul nostru !

Din 2011,Reas Asigurari , serveste asiguratii persoane fizice sau juridice protejand afacerile,atenuand pierderile,aparand creantele

Asigurari de Viata

blank

Asigurarile de viata individuale sau de grup,cuprind atat produse de economisire/pensionare ,cat si produse de sanatate si protectie personala!

cere oferta

Asigurari de Sanatate

blank

Sanatatea este cea mai de pret! Iti oferim pachete avantajoase si accesibile pentru a putea beneficia de cele mai bune conditii de spitalizare si investigatii medicale .

cere oferta

Asigurare Locuinta

blank

O poliță de asigurare a locuinței va poate proteja investiția si bunurile,inclusiv centrala termica,electrocasnicele,bunurile de valoare!

cere oferta

Nu sunteți sigur de ce asigurare  aveți nevoie? Aflați în câteva secunde ce tipuri de asigurări se potrivesc afacerii dvs.

Bună ziua tuturor ! Echipa Noastra...

Cu experienta ,si cu o echipa de incredere venim in ajutorul dvs cu oferte de asigurari  si un serviciu impecabil